بیشتر به خاطر چاپ دستی یا گراورسازیهایش شهرت داشت. آلمانی بود اما با روی کار آمدن حزب نازی به نروژ رفت و ماندگار شد، همانجا زندگی کرد و نقاش مطرحی شد.
رولف نش در سال ۱۸۹۳ به دنیا آمد. در آکادمی درسدن درس خواند. سبک اکسپرسیونیسم را در نقاشی انتخاب و از همان جوانی، کارش را جدی و حرفهای شروع کرد.
سال ۱۹۳۳ که به اجبار به نروژ مهاجرت کرد، به شدت از چشماندازها، طبیعت و زندگی نروژیها تاثیر گرفت. او طراحی، مجسمهسازی و نقاشی میکرد اما از همه اینها به چاپ دستی رسید و بقیه زندگیاش را صرف این کار کرد. کارهای هنری او آنقدر همهگیر شد که نروژ به او تابعیت داد و گالری ملی نروژ چند نقاشی، مجسمه و کارهای چاپی او را خرید.
این نقاش آلمانی در سال ۱۹۷۵ در اسلو از دنیا رفت. بعداز سالها زندگی در کشوری که بهتر از کشور خودش در زمان جنگ، قدر هنرش را می دانست.
نقاشی بالا یکی از مشهورترین کارهای اوست به نام «پُل ِ البه» که در سال ۱۹۳۲ کشیده است. او به پلهای روی رودخانهها علاقه داشت و یک مجموعه از این پلها کشیده است که از کارهای معروفاش است. چند نقاشی دیگر از او ببینید:
[schema type=”person” name=”رولف نش” jobtitle=”نقاش” url=”www.nesch.no” description=”نقاش آلمانی نروژی که بیشتر برای گراورسازیها و نقاشیهایش از پُلها مشهور است. ” bday=”1893-01-07″ country=”NO” ]
عالی بود، ممنون!
این اکسپرسیونیست های لعنتی…
(ویکیپدیا: هیجان نمایی؟! جان من..؟)
این کار بی نظیرش را هم من اضافه کنم:
http://asofrim.com/wp-content/uploads/catastrophes/2009/06/sildefiske-av-rolf-nesch.jpg
اولش قصد داشتم کامنتی محض خالی نبودن عریضه و عضویت در نوشته های تازه گذاشته باشم ولی با این پستتان واقعا کامنتم آمد!
خیلی ممنون احسان جان از لطفت. پیشنهادت رو توی پست آوردیم.
با سلام و تبریک سال نو
ممنون از سایت خوب و متفاوتتون :)
من چند بار خواهش کردم که در بخش موسیقی موزیک های ترکی استانبولی رو هم معرفی کنید اما هیچ خبری نشد :(
ففکر کردم شاید نظرم به دستتان نرسیده
لطفا اگه امکانش هست موزیک ها و خواننده های خوب ترکی استانبولی رو هم معرفی کنید با تشکر :)
سلام، سال نو شما هم مبارک. ما خیلی با موسیقی ترکیه آشنا نیستیم اما دوست داریم با کمک دوستان آشناتر، یک بار مجموعهای از این آهنگها را در گوشه بگذاریم. زمانش معلوم نیست اما حتما این کار رو میکنیم. ممنون از لطفتان به گوشه و ببخشید که پاسختان دیر شد.